Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

O κος Pilwon Jung αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος της LG Electronics Ελλάς

Καθήκοντα Προέδρου στην LG Electronics Ελλάς ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου 2014 ο Pilwon Jung, στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες της εταιρείας σε Κορέα και Ευρώπη. 


O Pilwon Jung ξεκίνησε την πορεία του στα κεντρικά γραφεία της LG Electronics το 1994, στο Τμήμα Οικιακής Ψυχαγωγίας (Home Entertainment) για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. 


Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα Part Leader για την Ευρώπη στον Τομέα Συστημάτων Πληροφορικής (CIS Division), ενώ η επιτυχημένη σταδιοδρομία του συνεχίστηκε στη Γαλλία όπου και διετέλεσε TV Product Manager, αυξάνοντας καθοριστικά το μερίδιο της LG στην εγχώρια αγορά και καθιστώντας την, έτσι, ηγέτιδα εταιρεία στην κατηγορία Home Entertainment. Από το 2012 έως και πριν την ανάληψη των σημερινών του καθηκόντων, διετέλεσε General Manager TV Overseas Marketing & TV Marketing Support και ήταν υπεύθυνος για τη χάραξη επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας παγκοσμίως στον τομέα της Οικιακής Ψυχαγωγίας (Home Entertainment) και ειδικότερα στον κλάδο των τηλεοράσεων.

Ο κ. Jung ο οποίος ηγείται πλέον της LG Electronics Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που μου προσφέρεται η ευκαιρία να γίνω μέλος μιας πολύ αποτελεσματικής ομάδας που θέτει υψηλούς στόχους, διατηρώντας τα ιδανικά και τις αξίες της εταιρείας μας, και που έχει καταστήσει την LG Electronics Hellas μια από της κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας της χώρας. Με κεντρικούς στρατηγικούς άξονες την τεχνολογία, την καινοτομία και τον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό υψηλού επιπέδου, η LG Electronics συνεχίζει να ορίζει τις τάσεις στην αγορά των ηλεκτρονικών συσκευών και να εξυπηρετεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Ως επικεφαλής της LG Electronics Hellas, δεσμεύομαι, έτσι, να συνεχίσω να εργάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο τη συστηματική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...