Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Νέος εκτυπωτής dye sublimation για υφάσματα από ρολό σε ρολό

Η Epson σάς βοηθάει να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες κύκλων παραγωγής χαμηλού έως μεσαίου όγκου 


Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία εκτύπωσης και απεικόνισης και στην καινοτομία, ανακοινώνει την κυκλοφορία του SureColor SC-F7100, ενός εξαιρετικά παραγωγικού, αξιόπιστου και ευέλικτου ψηφιακού εκτυπωτή θερμομεταφοράς dye sublimation 64 ιντσών. 


Συνεχίζοντας την επιτυχία του SC-F7000, η Epson ανταποκρίθηκε στα σχόλια των πελατών της για έναν εκτυπωτή υφασμάτων, κατασκευασμένο για κύκλους εκτύπωσης χαμηλού έως μεσαίου όγκου. Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος πλήρως από την Epson, ο SureColor SC-F7100 διαθέτει εξελιγμένο κύλινδρο αυτόματης τροφοδοσίας με βελτιωμένη τάνυση, νέο μετα-θερμαντήρα πλάκας και προαιρετικό σύστημα στεγνώματος εκτυπώσεων, που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και αποδοτικότητα κατά την παραγωγή υφασμάτων από ρολό σε ρολό.

Ο SureColor SC-F7100 είναι ιδανικός για νέους ή υπάρχοντες πελάτες, όπως ειδικούς παραγωγής επιγραφών σε υφάσματα μεσαίου έως υψηλού όγκου, που θέλουν να επενδύσουν στην αυξανόμενη ζήτηση της παραγωγής εκτυπώσεων σε υφάσματα χαμηλού έως μεσαίου όγκου. Είτε το κίνητρο προέρχεται από τις μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας είτε από την ανάγκη παραγωγής προωθητικού υλικού για τοπικές, εθνικές ή διεθνείς εκδηλώσεις, ο SureColor SC-F7100 κάνει τους κύκλους εκτύπωσης αντικειμένων, όπως μαλακές επιγραφές, αθλητική ένδυση, υφάσματα, αξεσουάρ ή συσκευές, αποδοτικούς και εύκολους.

Ο εξελιγμένος κύλινδρος αυτόματης τροφοδοσίας, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη λειτουργία τάνυσης που διαθέτει, μειώνει τις ανάγκες συντήρησης, γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι ο SureColor SC-F7100 είναι αξιόπιστος για εκτύπωση χωρίς συνεχή παρακολούθηση. Επιπλέον, ο μετα-θερμαντήρας πλάκας και το προαιρετικό σύστημα στεγνώματος εκτυπώσεων διασφαλίζουν ότι οι εκτυπώσεις στεγνώνουν γρήγορα, εξοικονομώντας στους χρήστες χρόνο.

Γρήγορος, οικονομικός και αξιόπιστος, ο SureColor SC-F7100 αξιοποιεί την εμπειρία της Epson στη σχεδίαση υλικού και κεφαλών εκτύπωσης. Έτσι, διασφαλίζεται ασύγκριτη αξιοπιστία, η οποία προσφέρει απροβλημάτιστη απόδοση, χαμηλό κόστος λειτουργίας και ανθεκτικότητα. Κύριο χαρακτηριστικό της αξιοπιστίας του SureColor SC-F7100 είναι η αναγνωρισμένη τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης Micro Piezo TFP της Epson. Καταξιωμένη για τα ισχυρά χαρακτηριστικά της, εξασφαλίζει ελάχιστες διακοπές λειτουργίας, προσφέροντας, έτσι, αυξημένη παραγωγικότητα.

Με το βασισμένο στο νερό και φιλικό προς το περιβάλλον μελάνι UltraChrome DS της Epson, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι για την σταθερά υψηλή ποιότητα, τα ζωηρά χρώματα, τις έντονες λεπτομέρειες και τις ομαλές διαβαθμίσεις. Το μελάνι αυτό παράγει ζωντανά χρώματα, ευκρινή περιγράμματα και ομαλές διαβαθμίσεις με εξαιρετική αντοχή στο ξεθώριασμα από φως ή το πλύσιμο και αντοχή σε γδαρσίματα και ιδρώτα. Ο SureColor SC-F7100 CMYK συνεχούς τροφοδότησης δέχεται τα σιδερότυπα χαρτιά dye-sub των κυριότερων κατασκευαστών και μεγάλη γκάμα υποστρωμάτων με επίστρωση πολυεστέρα σε ένα ευρύ φάσμα μέσων, όπως υφάσματα, είδη ένδυσης και άκαμπτων υποστρωμάτων, όπως σκληρό χαρτόνι, μέταλλο και πλαστικό.

Η παραγωγικότητα επιτυγχάνεται χάρη στην ταχύτητα εκτύπωσης έως 58m2/ώρα περίπου ή στην τυπική ταχύτητα των 30m2/ώρα σε λειτουργία παραγωγής δύο περασμάτων. Επιτυγχάνεται επίσης με το μαζικό σύστημα μελανιού 1,5 λίτρου και τα δοχεία μελανιού ενός λίτρου (1,08 κιλά).

Όπως οι χρήστες θα περίμεναν από έναν εκτυπωτή Epson, ο SureColor SC-F7100 είναι ευέλικτος και εύχρηστος. Το λογισμικό Epson Professional Sublimation Edition RIP, που συνοδεύει τον εκτυπωτή και δημιουργήθηκε για την Epson από την ErgoSoft, καθιστά γρήγορη και εύκολη την παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας, ενώ η τοποθέτηση μέσων από έναν μόνο χειριστή διευκολύνει τον έλεγχο και τον χειρισμό του χαρτιού. Η ευχρηστία επεκτείνεται και στην οθόνη LCD, η οποία είναι έξυπνη και εύκολη στη χρήση.
 Εκτός από τις χαμηλές απαιτήσεις χειρισμού, το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας σημαίνει ότι ο SureColor SC-F7100 αποτελεί και μια οικονομικά συμφέρουσα λύση χάρη στην ανταγωνιστική τιμή του εκτυπωτή και του μελανιού.

Η Akiyo Oba, product manager στην Epson Europe, δήλωσε: “Ο SureColor SC-F7100 όχι μόνο αποδίδει σε επίπεδο επιδόσεων, κόστους, αξιοπιστίας και ευελιξίας, αλλά δημιουργεί και νέες πηγές εσόδων στους πελάτες. Ακούσαμε τις ανάγκες των πελατών μας και δράσαμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι βελτιώσεις αυτές τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται από τη ζήτηση κύκλων παραγωγής υφασμάτων χαμηλού έως μεσαίου όγκου και να τις μεγιστοποιούν.”

Ο SureColor SC-F7100 είναι διαθέσιμος από τον Μάρτιο του 2014, στην προτεινόμενη τιμή των 17.995€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...