Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ένα αυτοκίνητο από την Anytime της INTERAMERICAN για τα Παιδικά Χωριά SOS

Στιγμιότυπο από την εκπαίδευση των υποψηφίων «μητέρων» στις Πρώτες Βοήθειας από τους εκπαιδευτές διασώστες της INTERAMERICAN Ν. Καραβαλάκη και Α. Παπαναστασίου. 

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Anytime, ο δίαυλος των απευθείας πωλήσεων της INTERAMERICAN, υποστήριξε χορηγικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. 


Η Anytime οργάνωσε διαδικτυακή καμπάνια κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, κινητοποιώντας φίλους της ιδέας για την υποστήριξη του Οργανισμού. 

Ο αριθμός των συμμετοχών αντιστοιχήθηκε σε οικονομικό μέγεθος αξίας ενός αυτοκινήτου για χρήση της Στέγης του Μοσχάτου, με την επιπλέον δωρεάν παροχή της ετήσιας ασφάλισης του οχήματος από την Anytime. 

Ακόμη, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης που παρέχει η INTERAMERICAN στα Παιδικά Χωρία SOS, οργανώθηκε πρόσφατα ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για Πρώτες Βοήθειες με πιστοποιημένους εκπαιδευτές διασώστες από το προσωπικό της εταιρείας INTERAMERICAN Βοήθειας.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η πρακτική εκπαίδευση 15 υποψηφίων για θέση «θείας-μητέρας» στα Χωριά SOS σχετικά με την αντιμετώπιση αιφνιδίων ατυχημάτων που θα μπορούσαν να συμβούν στα παιδιά.

Οι εν λόγω ενέργειες αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής» της εταιρείας.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ: Ο Τ. Ηλιακόπουλος, διευθυντής της Anytime επιδίδει την επιταγή στον Γ. Πρωτόπαπα, διευθυντή των Χωριών SOS Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...