Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο “Business Logistics”

Από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης 


Το Mediterranean  Professional Studies (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2), σε συνεργασία με τις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Σεμινάριο Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, με θέμα “Business Logistics.  Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. Δημήτριος Κατσιρέλης, Μηχανολόγος-Μηχανικός, Διευθυντής παραγωγής Doppler. Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου, θα λάβει χώρα, στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4 και η έναρξή του θα είναι στις 17 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα. Η διάρκεια του Σεμιναρίου θα είναι 36 ώρες (4 ώρες ανά εβδομάδα).


Στόχος του Σεμιναρίου Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, είναι να εκπαιδεύσει νέους μηχανικούς καθώς και μηχανικούς ήδη απασχολούμενους, στο τομέα της παραγωγής και της διοίκησης παραγωγικών μονάδων και στις τεχνικές, μεθόδους και διεργασίες που πλαισιώνουν τη διαχείρισή τους.

Οι θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει είναι οι εξής:
Εισαγωγή στην έννοια της Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Οργανωτική δομή και λειτουργία των Logistics
Επικοινωνία
Αποθήκη και Αποθήκευση
Δίκτυα Διανομής και Μεταφορές
Προμήθειες
Διαχείριση αποθεμάτων
Παραγωγικότητα και δείκτες ελέγχου εργασίας
Τιμολόγηση
Προγραμματισμός  Παραγωγής (MRP)
Πληροφοριακά συστήματα των Logistics

To Σεμινάριο “Business Logistics”, απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους ΙΕΚ / HND / Bachelor / Α.Τ.Ε.Ι. / Α.Ε.Ι. / Πολυτεχνικών Σχολών με ειδικότητα Μηχανικών-Μηχανολόγων, σε Μηχανικούς που τους ενδιαφέρει να λάβουν μια δεξιότητα απαραίτητη για την περαιτέρω εξέλιξή τους και να κατακτήσουν μια νέα ή καλύτερη θέση εργασίας. Σε Μηχανικούς που ήδη εργάζονται στον τομέα της παραγωγής και θέλουν να λάβουν γνώσεις απαραίτητες για τη διαχείριση του φόρτου εργασίας και των προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν στο εργασιακό τους περιβάλλον και σε επαγγελματίες που επιθυμούν ή ήδη εμπλέκονται με το περιβάλλον διαχείρισης μονάδων παραγωγής στο ευρύτερο περιβάλλον ανάλογων μονάδων.


Για περισσότερες Πληροφορίες
Mediterranean Professional Studies
Εγνατία 2-4 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 547 708
Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 287 779
www.medcollege.edu.gr | medcollege@medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...