Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ BARILLA ΣΤΗΝ 9Η HORECA

Η Barilla συμμετέχει με δυναμική παρουσία στην HORECA, την μεγαλύτερη ελληνική έκθεση που αφορά επαγγελματίες των κλάδων της Μαζικής Εστίασης και του Τουρισμού, που θα διεξαχθεί από τις 7 - 10 Φεβρουαρίου 2014, στο Metropolitan Expo. 


Η Barilla κάνει αισθητή την παρουσία της στην έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, όπου οι επαγγελματίες επισκέπτες του επισιτιστικού και τουριστικού κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές συσκευασίες  της εταιρείας. Επίσης,  έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla, καθώς και τις 4 ημέρες καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν γευστικές συνταγές στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα. 


Ενισχύοντας την επιτυχημένη και αξιόπιστη συνεργασία που ήδη διατηρεί με πολυάριθμα εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα, η Barilla θα μεταφέρει την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της μέσω των συνεργατών της. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα γνωρίσουν δια χειρός διάσημων chef την φιλοσοφία της εταιρείας για θρεπτικά, εύκολα γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας, φτιαγμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που ακολουθούν τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής της Barilla.

Το Σάββατο (8/02), από τη 13:00μ.μ. ως τις 17.00μ.μ., ο διάσημος και αγαπητός σεφ, Αλέξανδρος Παπανδρέου πρόσφερε στους επισκέπτες λατρεμένους συνδυασμούς με προϊόντα Barilla. Την ίδια ώρα, την Κυριακή (9/02) ο καταξιωμένος σεφ της Academia Barilla, Marcello Zaccariα, σύστησε στο κοινό σε ένα θαυμαστό κόσμο αυθεντικών, ιταλικών γεύσεων.

Η HORECA διοργανώνεται για 9η χρονιά φέτος και αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και κοινωνικό forum σχετικά με υποδομές και υπηρεσίες Μαζικής Εστίασης και Τουρισμού, καθώς το 2013 συγκέντρωσε 120.000 επαγγελματίες επισκέπτες του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...