Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η «Ημέρα Ομορφιάς 2014»

Tου Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας & των Κινηματογράφων Odeon 


Μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ομορφιά και στο στυλ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, από τις 18.00 έως τις 21.00, στις εγκαταστάσεις των Κινηματογράφων Odeon, στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδαστές Αισθητικής, Κομμωτικής και Τατουάζ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ήταν εκεί να υποδεχθούν τους δεκάδες επισκέπτες της εκδήλωσης.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, μοιράστηκαν με τους επισκέπτες τα μυστικά για ένα άψογο styling, σύμφωνα με τα τελευταία trends στον χώρο της ομορφιάς και  εφάρμοσαν την τέχνη τους, προσφέροντας τους εφαρμογή make-up, hair styling, καθώς και Henna Tattoos, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα session εκμάθησης τατουάζ.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, συνεχίζει και την νέα χρονιά να διοργανώνει δράσεις, προκειμένου αφ’ ενός να ενισχύσει της εμπειρικές γνώσεις των σπουδαστών του και αφ’ ετέρου την ενημέρωση του κόσμου, σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της αγοράς.

Χορηγοί της εκδήλωσης: ΚΥΑΝΑ, e-tattoo.gr, Make me up

Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, T: 2310552406
iek@xinis.net, www.iek-xini.edu.gr, www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...