Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

xmas.jamjar.bazaar με την ευγενική χορηγία της LG Electronics Hellas

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους δημιουργούς και να κάνουν λαχταριστές χριστουγεννιάτικες αγορές

Θα μπορούν ακόμη να ολοκληρώσουν τις αγορές τους και ηλεκτρονικά μέσω του tablet LG G Pad 8.3 και να μπουν στην κλήρωση για να το κερδίσουν

Οι ταλαντούχοι ανεξάρτητοι δημιουργοί του jamjar.gr θα υποδεχτούν τους λάτρεις του χειροποίητου στο πρώτο χριστουγεννιάτικο bazaar της νέας online πλατφόρμας, η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν λίγους μήνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, στο Collage, το νέο All - day meeting point της πόλης (Ερμού και Καπνικαρέας 3, Αθήνα).

Οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς του jamjar και να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, διαλέγοντας ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από μοναδικά και πρωτότυπα χειροποίητα αντικείμενα, όπως χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα ρούχα, αξεσουάρ, παιδικά και είδη διακόσμησης.

Επίσης και με την ευγενική χορηγία της LG Electronics Ελλάς και εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο, οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν on the spot την αγορά τους από το www.jamjar.gr εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του ιδανικού σε μέγεθος και επιδόσεις tablet LG G Pad 8.3. Έτσι, θα μπορούν να συμμετάσχουν αυτόματα στην κλήρωση που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εκδήλωσης, για να κερδίσουν ένα tablet LG G Pad 8.3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...