Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτα λεπτό πλαίσιο οθόνης και ασύγκριτη οπτική εμπειρία με το νέο Video Wall 47WV50BR της LG

Το  νέο Super Narrow Bezel Video Wall της LG αποτελεί την πιο έξυπνη επιλογή για επιχειρήσεις


Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο εντυπωσιακό Video Wall WV50BR 47 ιντσών με μοναδικό design, που προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία θέασης. Η συνεχής καινοτομία της LG αποτυπώνεται στο εξαιρετικά λεπτό μέγεθος και στην υψηλή ανάλυση της εικόνας του, προσφέροντας πεντακάθαρη εικόνα.

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο bezel-to-bezel, μόλις 4,9 χιλιοστών, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό video wall, το οποίο είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιχείρησης. Επιπλέον, με την τεχνολογία Full HD της οθόνης, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν απόλυτα ευκρινή εικόνα, ενώ η λειτουργία Auto Calibration δίνει τη δυνατότητα της εξοικονόμησης χρόνου κατά την εγκατάσταση, ρυθμίζοντας το λευκό χρώμα στο φόντο πολύ πιο εύκολα.

Η τεχνολογία IPS διασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία. Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο 47WV50BR της LG είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που να μην επηρεάζεται από τη θερμότητα ή το έντονο φως, με αποτέλεσμα η οθόνη να μην μαυρίζει. Επιπλέον, με την τεχνολογία IPS, τα χρώματα και η φωτεινότητα της οθόνης παραμένουν αναλλοίωτα από οποιαδήποτε γωνία θέασης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...