Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η LG εγκαινιάζει τις εγκαταστάσεις της νέας εταιρείας Vehicle Components στην πόλη Incheon της Ν. Κορέας

To νέο σπίτι της VC Company διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες Έρευνας & Ανάπτυξης

Η LG Electronics (LG) εγκαινίασε χθες στην πόλη Incheon της Ν. Κορέας μια νέα παραγωγική μονάδα για την καινούρια εταιρεία της Vehicle Components (VC). Οι νέες εγκαταστάσεις, στις οποίες θα στεγαστούν οι περίπου 800 υπάλληλοι της εταιρείας Vehicle Components (VC), καλύπτουν μια έκταση μεγαλύτερη των 100.000 τετραγωνικών μέτρων και θα αξιοποιηθούν για τον σχεδιασμό και την κατασκευή εξαρτημάτων για αυτοκίνητα. Για την ανάπτυξη της νέας μονάδας, η LG προχώρησε στην επένδυση περισσότερων από 300 δισ. γουάν (KRW). Η μονάδα της πόλης Incheon θα αποτελέσει τη βάση λειτουργίας της νέας εταιρείας VC Company, για την οποία τα στελέχη της LG εκτιμούν ότι θα εισφέρει σημαντικά στη μελλοντική ανάπτυξη του ομίλου.

Τα κύρια τμήματα της LG VC Company θα μεταφερθούν άμεσα στις καινούριες εγκαταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, στο συγκρότημα της πόλης Incheon θα στεγαστούν τα τμήματα In-Vehicle Infotainment (IVI), Θέρμανση-Αερισμός-Κλιματισμός-Κινητήρες (H&M), και Vehicle Engineering (VE).

Στο συγκρότημα της πόλης Incheon θα αναπτυχθούν μερικές από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες επόμενης γενιάς της αυτοκινητοβιομηχανίας, εξαρτήματα για υβριδικά οχήματα, συστήματα in-car ψυχαγωγίας κι ενημέρωσης, κινητήρες και συμπιεστές κλιματιστικών μονάδων για αυτοκίνητα, καθώς και συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού (HVAC).

Το νέο συγκρότημα της LG διαθέτει κέντρα έρευνας και δοκιμών τα οποία επιτρέπουν στη VC Company να οργανώσει καλύτερα τις δραστηριότητες της στον τομέα του R&D. Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερα κτίρια: το εργαστήριο όπου γίνεται ο σχεδιασμός ολοκληρωμένων λύσεων, τη μονάδα παραγωγής όπου κατασκευάζονται και δοκιμάζονται βασικά εξαρτήματα και τεχνολογίες, τη μονάδα δοκιμών όπου ελέγχονται οι επιδόσεις, η αντοχή και η ενεργειακή απόδοση των νέων εξαρτημάτων, και τη μονάδα περιβαλλοντικών δοκιμών όπου μετράται η απόδοση και η αντοχή των εξαρτημάτων σε περιβάλλον προσομοίωσης διαφόρων κλιματολογικών και καιρικών συνθηκών.

«Η συγκέντρωση των δραστηριοτήτων έρευνας & ανάπτυξης νέων εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία θα βοηθήσει τη VC Company, την καινούρια εταιρεία της LG, να μετατραπεί σε μια δυναμική μηχανή προόδου και ανάπτυξης,» δήλωσε ο κ. Woo-jong Lee, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics VC Company. «Η θέση μας στη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία θα ενισχυθεί μέσα από την επένδυση στο σχεδιασμό,  και σε τελικό στάδιο, την παραγωγή της επόμενης γενιάς εξαρτημάτων για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...