Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Nέο 3D LED Video Wall WV70MD από την LG


Ολοκληρωμένη λύση με εικόνα υψηλής ποιότητας και τη μικρότερη διάσταση πλαισίου παγκοσμίως


Το  νέο Video Wall 55 ιντσών προσφέρει καθαρά και έντονα χρώματα, χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο 3D LED Video Wall WV70MD 55 ιντσών, το οποίο έκλεψε την παράσταση στην πρώτη του εμφάνιση στη CES 2013 στο Λας Βέγκας. Η εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση του πλαισίου οθόνης, καθώς και η τεχνολογία IPS LED BLU που χρησιμοποιείται στο πάνελ, αποτελούν ένα δυνατό συνδυασμό για κορυφαία εμπειρία θέασης σε επαγγελματικούς χώρους.

Η σχεδίαση του 3D LED Video Wall είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς έχει τη μικρότερη διάσταση πλαισίου παγκοσμίως. Διαθέτει λεπτό πλαίσιο bezel-to-bezel, το οποίο φτάνει μόλις τα 5,3 χιλ. ενώ είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε βιτρίνα, καθώς χάρη στο ειδικό φιλμ “shine-out”, προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα και ζωντανά χρώματα, ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού ή έντονης ηλιοφάνειας.

Όσον αφορά στην οθόνη του, το προεγκατεστημένο λογισμικό SuperSign Elite-C ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία του λευκού, ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν ομοιογενή εικόνα σε ολόκληρη την επιφάνειά του. Ακόμα, η Full LED οθόνη και η ευρεία γωνία θέασης της προσφέρουν εικόνα τεραστίων διαστάσεων με υψηλή ποιότητα, ενώ με βάθος μόλις 99 χιλιοστά, η οθόνη ταιριάζει αρμονικά σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό επαγγελματικό χώρο.

Επιπλέον, το PD Module του WV70MD Video Wall παρέχει συνεχή απόδοση για όλο το 24ωρο, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα και η ευκρίνεια των χρωμάτων, όπως συμβαίνει σε άλλες οθόνες τύπου video wall, προσφέροντας ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους επαγγελματίες.

Μέσω της  τεχνολογίας Smart Energy Saving εξασφαλίζεται περίπου 30% χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με άλλες οθόνες εμπορικής προβολής τύπου LED, μειώνοντας το κόστος, αλλά διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας.

Η LG αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής για τις επιχειρήσεις, με καινοτόμες τεχνολογίες για χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, αλλά και ασυμβίβαστη ποιότητα θέασης, γιατί Life’s Good!

Σημείωση  προς τους συντάκτες: Στο αποκλειστικό B2B site της LG Electronics Hellas, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lg.com/gr/b2b, μπορείτε να βρείτε αναλυτική πληροφόρηση για τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, αποκτώντας αμεσότερη επαφή και εξειδικευμένη ενημέρωση για τα προϊόντα που διαθέτει η LG Electronics για τις επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...