Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

200 σερβιτόροι "Με το δίσκο στο χέρι" σε αγώνα στην Αθήνα

Περισσότεροι από 200 σερβιτόροι, από 40 χώρες της Ευρώπης, έρχονται στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στον Διεθνή διαγωνισμό σερβιτόρων "Με το δίσκο στο χέρι" που διοργανώνεται την Κυριακή 29 Μαΐου 2011.

Κάθε διαγωνιζόμενος κρατώντας στο χέρι ένα δίσκο , με ένα μπουκάλι και 4 ποτήρια, θα πρέπει να διανύσει τις οδούς Σταδίου, Φιλελλήνων, Βασ. Αμαλίας και να τερματίσει στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκκίνηση των σερβιτόρων στις 10:00 π.μ. της Κυριακής 29 Μαίου, από την οδό Πατησίων με τερματισμό στον πεζόδρομο Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Ακρόπολη).

Θα ακολουθήσει η απονομή βραβείων των νικητών από τον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού και τον Δήμαρχο Αθηναίων

Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία ελλήνων καλλιτεχνών και θα πλαισιωθεί από επώνυμους καλεσμένους , επιχειρηματίες , πρόσωπα του αθλητικού χώρου και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και σωματείων σερβιτόρων, απ΄όλη την Ευρώπη .

Ο διαγωνισμός που θα συντελέσει στην προβολή της χώρας, πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ. , του Δήμου Αθηναίων και του συλλόγου καταστηματάρχων Πλάκας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...