Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Η ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ AGRITECHNICA 2013 ΣΤΟ ΑΝΟΒΕΡΟ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗ στη διεθνή έκθεση γεωργικού εξοπλισμού και μηχανημάτων, AGRITECHNICA 2013. Η έκθεση έλαβε χώρα στο Αννόβερο της Γερμανίας, από τις 12 έως τις 16 Νοεμβρίου 2013 και σε αυτή συμμετείχαν 2.900 εκθέτες από 47 χώρες.


Στο πλαίσιο της έκθεσης, που  πραγματοποιείται κάθε δύο έτη, ο Όμιλος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στο περίπτερό του το πλήρες εύρος λύσεων που διαθέτει στον τομέα των διχτυών άχυρου που παράγει τόσο η μητρική εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ, όσο και η θυγατρική της  MESHPACK.


Η συμμετοχή του Ομίλου στην AGRITECHNICA 2013 αποτελεί μέρος της στρατηγικής του για ουσιαστική διεθνή εμπορική ανάπτυξη και συνεχή διεύρυνση της πελατειακής του βάσης. Με ενεργή εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες, ο Όμιλος Εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗ είναι πλέον παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των διχτυών συσκευασίας. Συμμετέχοντας σε ένα κλαδικό γεγονός που προσέλκυσε περίπου 450.000 επισκέπτες από 88 χώρες, ο Όμιλος δεν είχε απλώς τη δυνατότητα να ενημερώσει για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων του, αλλά και να επεκτείνει σημαντικά το εύρος των εμπορικών του γνωριμιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...