Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Απόκτησε Professional Diploma in Energy Production and Management

Professional Diploma που ανταποκρίνεται στη μεγάλη ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών, προσφέροντας σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση


Το Mediterranean Professional Studies (MPS),  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,, λαμβάνοντας υπόψη του τις νέες διεθνείς τάσεις και τους συσχετισμούς που διαμορφώνονται σε ότι αφορά το θέμα παραγωγής και κατανάλωσης ενεργειακών μορφών στην παγκόσμια αγορά, διαμόρφωσε και  προσφέρει ένα καινοτόμο κύκλο σπουδών στον τομέα της Παραγωγής και Διαχείρισης Ενέργειας καθώς και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Professional Diploma in Energy Production and Management για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014 ήδη άρχισαν για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν εντός Νοεμβρίου 2013.


Το πρόγραμμα  σπουδών καλύπτει όλο το γνωστικό πεδίο, από τους τρόπους παραγωγής  έως τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και αναφέρεται σε όλες τις μορφές ενέργειας (συμβατικές, αιολική, ηλιακή, υδροηλεκτρική, γεωθερμία, βιομάζα, συμπαραγωγή). Οι σπουδαστές διδάσκονται στοιχεία υποδομής που αφορούν στο παραγωγικό σκέλος τόσο των συμβατικών όσο και των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, στοιχεία των Οικονομικών της Ενέργειας καθώς και στοιχεία περιβαλλοντικής τεχνολογίας και εκτίμησης επιπτώσεων. Το πρόγραμμα μπορεί να το παρακολουθήσουν απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, σχεδιαστές εγκαταστάσεων ενέργειας, τεχνικοί εγκαταστάσεων καθώς και τεχνικοί πωλήσεων εγκαταστάσεων.

Η διάρκεια του προσφερόμενου  προγράμματος είναι 130 ώρες (1 ακαδημαϊκό έτος)  και η γλώσσα διδασκαλίας  στα Ελληνικά. Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει φοίτηση 2 φορές / εβδομάδα ή Σάββατα. Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Δρ. Νίκος Μαρκάτος, π.Πρύτανης ΕΜΠ Πρόεδρος Ερευνητικού Κέντρου (ΚΕΤΑΚ) Mediterranean College.

Tο πρόγραμμα  προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση  στις θεματικές περιοχές:

-Παραγωγή Ενέργειας (Σταθμοί  και συστήματα ηλεκτροπαραγωγής. Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας)

-Χρήσεις Ενέργειας (Ενέργεια  στα κτήρια, ελαχιστοποίηση απωλειών, συστήματα διαχείρισης ενέργειας  κλπ., Ενέργεια και βιομηχανία (συμπαραγωγή,  ανάκτηση θερμότητας κλπ), Ενέργεια  και περιβάλλον)

-Εξοικονόμηση Ενέργειας  (Βιοκλιματικός σχεδιασμός. Διαχείριση  ενέργειας (αυτόματος έλεγχος, λογιστικές διαδικασίες). Οικονομία και προγραμματισμός του ενεργειακού συστήματος.)

Ο νέος κύκλος σπουδών  του Τομέα Ενέργειας του Mediterranean Professional Studies, ανταποκρίνεται στη μεγάλη ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προσφέροντας στους απόφοιτους του προγράμματος ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλα τα γνωστικά πεδία που σχετίζονται με τον κλάδο, και σίγουρη επαγγελματική προοπτική.

Το Professional Diploma in Energy Production & Management απευθύνεται ακόμη σε: σε φοιτητές/ απόφοιτους μηχανικούς κάθε κατεύθυνσης καθώς και  σε επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της Ενέργειας.

Η έναρξη υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Οι υποψήφιοι, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Mediterranean Professional Studies ή να επισκέπτονται για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων της αίτησης το Admissions Office στη διεύθυνση  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα.

 Για περισσότερες  πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων,  τηλεφωνείστε στο 210 8899600 (Δευτέρα  έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο  10:00 -14:00), στείλτε e-mail στο info@medcollege.edu.gr ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...