Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Νέο πρωτοποριακό ασφαλιστικό προϊόν και νέα ιστοσελίδα από τη ΔΥΝΑΜΙΣ

ΕΣΥ έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ στην ασφάλισή σου!


Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, δημιούργησε το MyDynamis, το πιο δυναμικό και ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ οχήματος, συνεπής στην υπόσχεσή της για άμεση, εγγυημένη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασφαλισμένων της.

Με το MyDynamis, ο ασφαλισμένος ξεκινά από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων, το οποίο έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει, επιλέγοντας μέσα από πληθώρα προαιρετικών καλύψεων. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης διαμορφώνει το δικό του, μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ, σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και τις δικές του προτεραιότητες.

Το MyDynamis είναι έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, να παρέχει στους πελάτες της, κορυφαίες υπηρεσίες, με προγράμματα εξατομικευμένα, αξιόπιστα και άρτια σχεδιασμένα για τις σύγχρονες ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες  για το νέο εξατομικευμένο πρόγραμμα, είναι ήδη διαθέσιμες στη νέα ιστοσελίδα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική www.dynamis.gr, η οποία έχει σχεδιαστεί με μοντέρνο ύφος, ώστε να προσφέρει εύκολη πλοήγηση στον χρήστη και πρόσβαση από κάθε τύπο συσκευής.

Ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με όλα τα προσφερόμενα προγράμματα ασφάλισης της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, για ιδιώτες και επαγγελματίες. Επιπλέον, φιλοξενεί το ευρετήριο ασφαλιστικών όρων, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, για να μπορούν όλοι με ευκολία και διαφάνεια να κατανοήσουν τις έννοιες του ασφαλιστικού κλάδου. Παρέχονται επίσης, χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή και οικολογική οδήγηση αλλά και συμβουλές πρόληψης και προστασίας σε περίπτωση σεισμού, πυρκαγιάς, πλημμύρας και κλοπής.

Η ιστοσελίδα είναι, πλέον, συνδεδεμένη και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία έχει παρουσία η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, όπως το Facebook, από το οποίο το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την ασφάλεια και την ασφάλιση του, καθώς και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρία.

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική
Πολιτισμός στην ασφάλιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...