Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

H ESET κορυφαία επιλογή λογισμικού ασφαλείας των καταναλωτών στην Ιαπωνία για τρίτη φορά

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η ESET® ανακηρύχθηκε η κορυφαία εταιρία στην προτίμηση των καταναλωτών στην έρευνα «Ικανοποίησης Καταναλωτή» (Consumer Satisfaction Survey) που διεξήγαγε το Kadokawa ASCII General Research Institute* στην Ιαπωνία.

«Η τρίτη συνεχόμενη νίκη** της ESET επιβεβαιώνει ότι οι λύσεις της αποτελούν την κορυφαία επιλογή των Ιαπώνων καταναλωτών στις μη δωρεάν λύσεις, ερχόμενες πρώτες σε έντεκα από τις δώδεκα κατηγορίες. Το brand ESET αποτελεί την επιλογή των χρηστών που, στις λύσεις AV, εκτιμούν τη χαμηλή κατανάλωση πόρων του συστήματος, σε συνδυασμό με τα γρήγορα και υψηλά επίπεδα ανίχνευσης,» τονίζει ο Parvinder Walia, Marketing Director στην ESET APAC.

Η ESET σημείωσε ξανά την κορυφαία βαθμολογία των 88,4 βαθμών, ξεπερνώντας κατά 13 βαθμούς τον επόμενο ανταγωνιστή της, την Kaspersky®, και κατά περισσότερους από 10 βαθμούς την Kingsoft®, νικήτρια εταιρία στην κατηγορία των δωρεάν λύσεων AV. Οι λύσεις ασφάλειας της ESET πέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα μη δωρεάν προϊόντα σε αρκετές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των «Response Speed of Resident Software» (Ταχύτητα Απόκρισης Εγκατεστημένου Λογισμικού), «Security Performance» (Επίδοση Ασφάλειας) και «Support» (Υποστήριξη).

«Η ESET είναι περήφανη για τις συνεχόμενες διακρίσεις από την ASCII καθώς και την υποστήριξη των καταναλωτών στην Ιαπωνική αγορά, ειδικά χάρη στην πολύτιμη συμβολή του μακροχρόνιου συνεργάτη μας στην Ιαπωνία – την Canon IT Solutions,» επισημαίνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer. «Η πελατειακή βάση της ESET στην Ιαπωνία, γνωστή για τα υψηλά της στάνταρ στην ποιότητα στην τεχνολογία, την εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη αναφορικά με τις λύσεις Internet Security αυξάνεται κάθε χρονια. Αξίζει επίσης να αναφερθεί η συμβολή της παγκόσμιας ομάδας της ESET, που εργάζεται σκληρά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, βελτιώνοντας και αναπτύσσοντας τις βασικές λειτουργίες των λύσεων μας, τις οποίες προτιμούν εκατομμύρια άνθρωπο σε όλο τον κόσμο για περισσότερες από δύο δεκαετίες,” καταλήγει ο Sbampato.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...