Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

AERO VITAMINS: μια παγκόσμια καινοτομία από την SUPERFOODS™

Η Ελληνική εταιρεία Astra Medical Hellas Superfoods καινοτομεί στον τομέα των βιταμινών διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μέσω των φαρμακείων το  AERO VITAMINS™, δηλαδή βιταμίνες σε σπρέι.


Το AERO VITAMINS είναι το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής εκατομμυρίων Μικρο-σταγονιδίων σε μορφή spray για απορρόφηση από το στόμα.

Τα εμπλουτισμένα με βιταμίνες  προϊόντα AERO VITAMINS απευθύνονται σε άτομα τα οποία συνηθίζουν να λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών ενώ είναι ιδανικό για όσους:
  • αντιπαθούν τα χάπια και τις ταμπλέτες/κάψουλες ή δεν μπορούν να τα καταπιούν
  • έχουν ευερέθιστο έντερο
  • θέλουν να τα έχουν μαζί τους παντού (δεν απαιτείται χρήση νερού)
Τα προϊόντα AERO VITAMINS έχουν άμεση επίδραση στον οργανισμό (κατά 900% πιο γρήγορα συγκριτικά με την κάψουλα) και απορροφούνται κατά 90% σε 20 λεπτά.

Τα μικροσυστατικά δεν κατευθύνονται  στο λαιμό, αλλά επικάθονται στη  γλώσσα ενεργοποιώντας τους γευστικούς κάλυκες και στη συνέχεια απορροφώνται άμεσα από τους βαθύτερους ιστούς στο εσωτερικό των παρειών. Με αυτό τον τρόπο τα πολύτιμα συστατικά  περνούν κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.

Η σειρά απαρτίζεται  απ’ τα παρακάτω προϊόντα:

  • AEROKIDS™, το πρώτο παιδικό συμπλήρωμα βιταμινών σε spray.
  • AERO POLIVIT™, περιλαμβάνει περισσότερες από 12 διαφορετικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε μορφή spray.
  • AERO ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ™, για άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού και δράση ενάντια στο κρυολόγημα, στην γρίπη και τις άλλες ιώσεις. 

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods κ. Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Η σειρά προϊόντων AERO VITAMINS της SUPERFOODS™ πρωτοπορεί χάρη στην εργονομική συσκευασία των σπρέι αλλά και στον τρόπο λειτουργίας τους, ο οποίος είναι βασισμένος στις αρχές της μοριακής μηχανικής. Στην Astra Medical Hellas Superfoods επιδιώκουμε κάθε νέο βήμα μας να προσφέρει χρήσιμες, ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου με τρόπο καινοτόμο και ουσιαστικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...