Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακαλύψτε το πνεύμα της περιπέτειας που έχετε μέσα σας, με την Action Cam

Λεπτή βιντεοκάμερα, που μπορεί να φορεθεί, με Wi-Fi, GPS και  τηλεχειριστήριο Live-View


  • Γυρίστε ομαλά βίντεο Full HD, χωρίς θόλωμα, και τραβήξτε φωτογραφίες με τον αισθητήρα Exmor R™ CMOS και τον ευρυγώνιο φακό με λειτουργία SteadyShot™
  • Μοιραστείτε περιεχόμενο, εύκολα, μέσω Wi-Fi με το smartphone σας. Διαθέτει τεχνολογία NFC για τηλεχειρισμό One-touch
  • Εγγραφή και έλεγχος λήψεων «χωρίς χέρια» με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live-View, σε στυλ ρολογιού χειρός
  • Διασκεδάστε, ακόμα και μετά τις λήψεις, με το GPS και το PlayMemories Home

Η ένταση πάει σε άλλο επίπεδο  με την Action Cam, τη βιντεοκάμερα, που μπορεί να φορεθεί, από τη Sony, και είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει σε όλες σας τις περιπέτειες, με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά όπως το GPS, το Live-View Remote και το λεπτό, αδιάβροχο περίβλημα.

Από τα λασπωμένα μονοπάτια  μέχρι τις τροπικές λίμνες, η νέα Action Cam HDR-AS30V συλλαμβάνει αυτές τις μοναδικές εμπειρίες ζωής με φανταστικά κλιπ ταινιών Full HD και πολύ αναλυτικές φωτογραφίες.

Το νέο αδιάβροχο περίβλημά1 της είναι, πλέον, πιο ελαφρύ, κατά 35% και μικρότερο κατά 25% από τον προκάτοχό της. Ο λεπτός σχεδιασμός της κόβει τον αέρα και το νερό όταν κάνετε ελεύθερη πτώση, τζετ σκι, ή κατεβαίνετε με φόρα έναν απότομο λόφο.

Με τεράστιο πεδίο λήψης 170° (120° με ενεργοποιημένη τη λειτουργία SteadyShot), ο ευρυγώνιος φακός Carl Zeiss Tessar® συλλαμβάνει πανοραμικά τοπία, βουνοπλαγιές με χιόνι και πολλά άλλα.

Ο αισθητήρας Exmor R™ CMOS με οπίσθιο  φωτισμό συλλέγει ακόμα περισσότερο φως για όμορφες λήψεις Full HD, ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες. Από το τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο, μέχρι την κατάβαση απότομων χιονισμένων πλαγιών, το SteadyShot σάς εξασφαλίζει πλάνα χωρίς τρεμούλιασμα, που είναι πιο εύκολα να τα παρακολουθήσετε. Διαλέξτε μία από τις λειτουργίες εγγραφής που διαθέτει, όπως την υπερ-ομαλή Full HD 60p/50p, για γρήγορη δράση, ή τις δύο λειτουργίες αργής κίνησης, για να μπορείτε να δείτε αργά ένα χτύπημα στο γκολφ, ή το κόλπο με το BMX που σας ενδιαφέρει. Για πρώτη φορά, η Action Cam μπορεί να συλλάβει ευκρινείς φωτογραφίες 11,9 megapixel, καθώς και ταινίες HD. Μπορεί, επίσης να συλλάβει αντίστροφες εικόνες2, ένα χαρακτηριστικό της που είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου η βιντεοκάμερα είναι συνδεδεμένη ανάποδα.

Μετά τη λήψη, συνδέστε την Action Cam με το smartphone σας, μέσω του Wi-Fi, για να μεταφέρετε και να μοιραστείτε άμεσα το υλικό σας με την δωρεάν εφαρμογή PlayMemories Mobile της Sony. Χάρη στη σύνδεση NFC με ένα άγγιγμα, που υποστηρίζει, είναι ακόμα πιο εύκολο να κάνετε μια γρήγορη σύνδεση με τηλέφωνα και tablets Xperia™, και άλλες συσκευές συμβατές με Android, αποκτώντας απομακρυσμένο έλεγχο της Action Cam σας.

Η Action Cam συνδέεται  με το προαιρετικό τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi. Αυτό το αδιάβροχο3, χειριστήριο, που μοιάζει με ρολόι χειρός, «μιλάει» ασύρματα στην Action Cam, επιτρέποντας τον τηλεχειρισμό, όταν η βιντεοκάμερα είναι τοποθετημένη σε μέρη που είναι δύσκολο να τα φτάσει κανείς, όπως το κράνος, το καγιάκ ή την ιστιοσανίδα σας. Οι λήψεις καδράρονται όμορφα στην έγχρωμη οθόνη LCD του τηλεχειριστηρίου, με έναρξη/διακοπή εγγραφής και επιλογή λειτουργιών φωτογραφίας/ταινίας, αλλά και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε να τη λειτουργήσετε εύκολα, χάρη στα μεγάλα κουμπιά, ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα από τη θάλασσα, ή φοράτε τα γάντια του σκι σας.

Μετά τη λήψη, το ενσωματωμένο GPS και η εφαρμογή PlayMemories Home, προσφέρουν πολλούς καινούργιους και διασκεδαστικούς τρόπους για να απολαύσετε τις λήψεις σας και να ξαναζήσετε τον ενθουσιασμό εκείνης της ημέρας. Μεταφέρετε το υλικό σας στον υπολογιστή, μέσω USB, και μετά χρησιμοποιήστε την τελευταία δωρεάν έκδοση της εφαρμογής PlayMemories Home4 της Sony, για να επεξεργαστείτε τα αρχεία και να τα μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

Η λειτουργία Map View παρακολουθεί τις κινήσεις σας, με δεδομένα GPS, που  συγκεντρώνει η Action Cam, για να ακολουθήσετε τα ίχνη σας. Η λειτουργία Multi View διαβάζει τις πληροφορίες ταχύτητας που καταγράφονται από το GPS, δημιουργώντας μία συναρπαστική προβολή βίντεο σαν ταχύμετρο. Η λειτουργία Multi View δυο οθονών συνδυάζει αρχεία βίντεο, που γυρίστηκαν ταυτόχρονα με δυο διαφορετικές βιντεοκάμερες, δημιουργώντας μια συναρπαστική σύνθεση split-screen, που συνδυάζει τη δική σας οπτική γωνία, με αυτήν ενός φίλου. Η λειτουργία Movie Rotate είναι χρήσιμη, επειδή γυρίζει τη λήψη, με τη φορά του ρολογιού ή αντίστροφα, σε βήματα 90° για να αντισταθμίσει τις επάνω-κάτω ή τις πλαϊνές γωνίες της βιντεοκάμερας.

Υπάρχει μία  μεγάλη σειρά αξεσουάρ που θα σας  βοηθήσουν να απολαύσετε ακόμα περισσότερο  την Action Cam σας σε πολλές καταστάσεις  που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Μεταξύ των νέων προσθηκών, περιλαμβάνονται και οι εξής: Τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, Επιστήθια στήριξη AKA-CMH1, Βάση στήριξης σε roll-bar VCT-RBM1, Universal κιτ κεφαλής BLT-UHM1, Μονόποδο δράσης VCT-AMP1, Υποβρύχιο περίβλημα MPK-AS3, Πλωτήρας AKA-FL2, Κιτ αξεσουάρ ACC-DCBX και Στήριγμα βεντούζας VCT-SCM1 που στερεώνεται καλά, σε σχεδόν οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, όπως το ταμπλό του αυτοκινήτου σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...