Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Αποκτήστε άμεσα Πιστοποιημένη Επαγγελματική Εξειδίκευση με τα Professional Training του Mediterranean College

Ενάρξεις Νέων Τμημάτων εντός Μαΐου 2013
 
Η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση κάθε σύγχρονου  επαγγελματία είναι απαραίτητη, ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικός στην απαιτητική αγορά εργασίας των καιρών μας.
Επιπλέον, οι εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία είναι ταχύτατες και η διαρκής ανανέωση των γνώσεων σε όλους τους τομείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία. Ταυτόχρονα, η δια βίου κατάρτιση αποκτά ουσιαστική αξία όταν η θεματική και το περιεχόμενό της συνδέονται άμεσα με την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επαγγελματική αποκατάσταση και ανέλιξη κάθε ατόμου.
Τα Professional Certificates / Diplomas που προσφέρει το Mediterranean College έχουν σχεδιαστεί ακολουθώντας πιστά  την παραπάνω λογική. Έτσι οι συμμετέχοντες  αποκομίζουν τα εξής οφέλη:
  • Εκπαιδεύονται σε σύγχρονα θέματα του ευρύτερου πεδίου της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Πληροφορικής, των Κοινωνικών Επιστημών, της Μηχανικής και των Κατασκευών, που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
  • Έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εισηγητές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου με μακροχρόνια εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο διδασκαλίας τους.
  • Αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες μέσω πραγματικών μελετών περιπτώσεων.
  • Παρακολουθούν ομιλίες στελεχών των κορυφαίων επιχειρήσεων σε κάθε τομέα.
  • Αποκτούν πιστοποιητικό βαθμίδας 4, 5 ή 7 (μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών) βάσει του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (QCF), απονεμόμενο από Βρετανικούς Φορείς Πιστοποίησης όπως το NCFE ή το Edexcel.
Εντός Μαΐου 2013, έχουν προγραμματιστεί οι Ενάρξεις των παρακάτω  τμημάτων:
-   Professional Certificate in Social Media
-   Professional Certificate in CRM
- ISO 27001:2005 – Information Security Management System (ISMS) Auditor/ Lead Auditor (IRCA)
- Cisco Certified Network Associate (CCNA)
-  Professional Diploma in Energy Production & Management

Τα Professional Certificate απευθύνονται σε εργαζόμενους /στελέχη που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους στον τομέα που εργάζονται, σε στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό καθώς και σε νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, info@medcollege.edu.gr , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...