Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

H KLEOPAS PAYROLL SERVICES ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ


ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ UHRA DEFAULT CONNECTOR ΑΠΟ ΤΗΝ ADP STREAMLINE
 
Η εταιρεία Kleopas Payroll Services, Partner της ADP Employer Services International  για την παροχή των υπηρεσιών της  ADPStreamline στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε με επιτυχία την λειτουργία της πλατφόρμας ενοποίησης UHRA, (Universal Human Resources Adaptor) της ADP Streamline στα συστήματά της. Η Kleopas Payroll Services αποτελεί την πρώτη εταιρεία Partner της ADP Streamline που πιστοποιήθηκε ότι διαθέτει την εν λόγω πλατφόρμα.

Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας που προσφέρει η UHRA πλατφόρμα της ADP, οι πελάτες της ADP Streamline έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν τη παγκόσμια πλατφόρμα των ERP/HR συστημάτων τους στις αντίστοιχες πλατφόρμες μισθοδοσίας της κάθε χώρας, μέσω μίας πρότυπης αυτοματοποιημένης λύσης εισαγωγής δεδομένων μισθοδοσίας σε ένα και μόνο interface. Σε κάθε χώρα, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής δεδομένων τοπικού χαρακτήρα, λαμβάνοντας έτσι υπόψη τις προβλεπόμενες από το νόμο απαιτήσεις και τους διοικητικούς κανονισμούς στην χώρα αυτή. Τέλος, η απεικόνιση των δεδομένων του συστήματος μισθοδοσίας διασφαλίζει τη προσαρμογή της εισαγωγής δεδομένων του πελάτη στην τοπική γλώσσα.

Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Payroll Services είπε σχετικά: « Η πιστοποίηση της ADP μας χαροποιεί ιδιαίτερα και πιστεύουμε ότι θα επιτύχουμε μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας για τους διεθνείς πελάτες της ADP Streamline στην Ελληνική αγορά.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...